Naslovnica » Lifestyle » Kako brzo doći u formu? Donosimo 4 zlata vrijedna savjeta!

Kako brzo doći u formu? Donosimo 4 zlata vrijedna savjeta!

Kako brzo doći u formu? Donosimo 4 zlata vrijedna savjeta!

Svi mi želimo što prije doći u formu i osigurati si lijepu figuru, a dobrih ideja nikad nije viška. Danas donosimo 4 savjeta koja su točna, dobra i koja nije preteško slijediti.

stomak2
1. 10 tisuća koraka dnevno trebalo bi biti vaša navika. Doseći ovu brojku nije teško – šetnja od pola sata i trećina ove norme je tu! U dostizanju ovog cilja pomoći vam mogu sportske “pametne” narukvice. Ne samo da vas mogu obavijestiti o broju koraka, već vas mogu upozoriti da predugo sjedite ili ohrabriti: “Ostalo je samo još malo!”. Umjesto narukvica korake mogu brojati i mobilne aplikacije, npr. aplikacija Noom Walk.

2. Nemate vremena za sport? To više nije opravdanje! Kada na poslu uhvatite slobodnu minutu, uprite se na naslon za ruke, podignite noge i izravnajte ih paralelno s podom i ostanite tako 40 sekundi. Ponovite par puta – ekspres trening mišića je tu!

3. Neka vam vaš smartphone bude fitness stručnjak. Aplikacija Nike Training Club zajedno s Marijom Šarapovom dovest će vašu figuru do savršenstva, a Endomondo će pokazati koliko ste trčali i sagorjeli kalorija.

4. U teretani povećajte broj čučnjeva i podizanja nogu. Napravite svaku vježbu do stadija “ne mogu”, a onda je napravite još 10 puta. Upravo će ovaj postupak dati pravu korist. Sve do toga je tako, za predjelo.

error: