Naslovnica » FOTO » Ispovesti » Moja djevojka i ja smo, nakon trogodišnje veze, prekinuli zbog neke bezvezne stvari oko…

Moja djevojka i ja smo, nakon trogodišnje veze, prekinuli zbog neke bezvezne stvari oko…

Moja djevojka i ja smo, nakon trogodišnje veze, prekinuli zbog neke bezvezne stvari oko mene. Prolazili su mjeseci kako se nismo viđali i ja sam odlučio odlaziti na naše staro mjesto gdje smo se inače rastajali. Ponio bih gitaru, sjeo kraj obližnjeg drveta i svirao naše pjesme dok bi se ona vraćala sa treninga. Ona bi prolazila kraj mene slušajući sve to i samo bi nastavila prema kući. Tako sam iz dana u dan nastavio po svom i isplatilo se. Ona nije mogla izdržati više, nije me mogla gledati samog i tužnog…Došla je i sjela kraj mene, počela da pjeva našu najdražu pjesmu, a ja sam na gitari pratio ritam njenog vedrog glasa.

Jako me zagrlila i rekla da su to bili najteži dani za nju.. samo proći pored nekog koga voliš, a ne zagrliti ga ili pozdraviti. To i nije baš jednostavno. Slušajte svoje srce i ne posustajte pred greškama, svima se događaju, a mogu se ispraviti ljubavlju i upornošću.

Moja_djevojka_i_ja_smo_nakon_trogodisnje_veze_prekinuli

error: