Naslovnica » Showbizz » Otkrivena skandalozna tajna slavne pevačice: Ovo od nje niste očekivali

Otkrivena skandalozna tajna slavne pevačice: Ovo od nje niste očekivali

Sud otkrio tajnu.

Jedan dokument koji je prikazan na sudu je otkrio skandaloznu prošlost pevačice.

Pevačica Lili Alen je bila u krevetu sa svojim ljubavnikom Danijelom Londonom kada je stalker provalio u njenu kuću. Tada je, baš kao i danas bila u braku sa Semom Kuperom.

Paranoidni šizofrenik Aleks Grej je ovog meseca na sudu proglašen krivim za uznemiravanje pošto je pratio i uhodio pevačicu nekoliko godina. U to vreme Lili je bila u braku, iako se njen suprug Sem već bio iselio iz kuće. Lili je da stvar bude još gora, nedavno izjavila da je sa njihovim brakom sve u redu.

U trenutku kada je stalker upao u stan, deca su joj spavala u drugoj sobi, a sa njima je bila i dadilja. Lili i London su bili zbunjeni kada su videli Aleksa Greja, a onda je London pokušao da ga smiri i udalji iz stana. Grej je verovao da mu Lili Alen duguje milione funti jer je ukrala njegove tekstove pesama i imala je nešto sa smrti njegovog oca. Tada je pitao: “Gde je moj tata?”. Ubrzo su ga izbacili napolje.

Lili Alen ima alarme u kući, ali je zaboravila da ih uključi i da zaključa vrata pošto je iste večeri izašla da baci izgorelu šerpu. Kada se kasnije probudila, videla je Greja kako stoji u njenoj spavaćoj sobi i viče da imaju seks.

Suprug pevačice se još nije oglasio povodom slučaja.

error: